AKTUELT

2021-12-02 07:53:00

Klinikken overtages 1/1 2022 af speciallæge Saeid Aslani.


Jeg er glad for at kunne meddele, at dr. Saeid Aslani overtager klinikken. Han er en meget erfaren kirurg og endoskopiker som patienterne i fremtiden kan få megen glæde af.


Samtidig vil jeg takke alle de mange venlige patienter jeg har set gennem tiden og de mange samarbejdspartnere, praktiserende læger og speciallæger jeg har arbejdet sammen med gennem årene.


RECEPTION er aflyst pga. smitterisiko (corona).VIGTIGT – BEMÆRK VENLIGST : 


Du skal anvende CE-mærket mundbind ved dit besøg hos os.


Forud for dit besøg i klinikken skal du, ved visse undersøgelser og operationer, kunne fremvise en negativ Corona-test (PCR), såfremt du ikke er færdigvaccineret.


Testen tages 3 dage før dit besøg i klinikken, således at vi kan nå at få svar. Du kan bestille tid til testen på www.coronaprover.dk eller på tlf. 7020 4233.


Du må kun henvende dig personligt på klinikken, hvis du allerede har en aftale og du skal møde alene til den aftalte tid. Pårørende bedes vente andet steds. Er du i tvivl - så ring til os.

Ventetider

Klinikken forsøger at afpasse ressourcer og ventetider til patientbehov ud fra den henvisning der modtages fra din læge.


Det betyder, at der er lidt forskel på ventetider, der indimellem kan være længere end umiddelbart forventet. Nogle gange kortere.


Vi håber på din forståelse for, at denne strategi tilgodeser flest mulige patienters behov.


De ventetider der ses på www.sundhed.dk er derfor kun et meget groft mål for ventetider.