AKTUELT

2020-04-01 10:36:56

Påskeferie:

Mandag 6. april til Mandag 13. april 2020 - begge dage inkl.

VIGTIGT - BEMÆRK VENLIGST : 

Grundet CORONA VIRUS  er ventetiden hos os længere end normalt.

Vi udfører fortsat gastroskopi, koloskopi og sigmoideoskopi, men det er ikke muligt at bestille tid til ikke-hastende undersøgelser/operationer, herunder fjernelse af fedtknuder, sterilisationer, operationer for åreknuder og andre undersøgelser, som ikke kræver hurtig behandling.

Vi håber, i denne specielle situation,  på din forståelse for, at vi prioriterer de patienter, som har akut behov for undersøgelse/behandling, jævnfør sundhedsmyndighedernes anvisninger.

 

Patientsikkerhed

Sikkerhed for at et patientforløb forløber sikkerhedsmæssigt tilfredsstillende er, at klinikken praktiserer anvendelige metoder til at sikre det.

Vi har jævnlige – lovbefalede - besøg af embedslægen (Sundhedsstyrelsen), Arbejdstilsynet og overholder gældende regler for kontroller af maskiner, instrumenter, sterilisationsprocecesser, samt de gældende anbefalinger til alt maskinel inklusive mikrobiologiske kontroller. Vi overholder naturligvis gældende regler for håndtering og sikkerhed for patientdata og kommunikation.

Sikkerhed drejer sig også om patienternes behandlingsresultat.
Utilsigtede hændelser (skal) indrapporteres til myndighederne, og evt. til Patientforsikringen.
Klinikken indberetter til de relevante kliniske databaser, der overvåger bl.a. behandlingsresultater.

Du kan læse om patientsikkerhed og patientklage hos Patientombuddet på hjemmesiden www.patientombuddet.dk og hos Sundhedsstyrelsen på www.sst.dk.