AKTUELT

2021-12-02 07:53:00

Klinikken overtages 1/1 2022 af speciallæge Saeid Aslani.


Jeg er glad for at kunne meddele, at dr. Saeid Aslani overtager klinikken. Han er en meget erfaren kirurg og endoskopiker som patienterne i fremtiden kan få megen glæde af.


Samtidig vil jeg takke alle de mange venlige patienter jeg har set gennem tiden og de mange samarbejdspartnere, praktiserende læger og speciallæger jeg har arbejdet sammen med gennem årene.


RECEPTION er aflyst pga. smitterisiko (corona).VIGTIGT – BEMÆRK VENLIGST : 


Du skal anvende CE-mærket mundbind ved dit besøg hos os.


Forud for dit besøg i klinikken skal du, ved visse undersøgelser og operationer, kunne fremvise en negativ Corona-test (PCR), såfremt du ikke er færdigvaccineret.


Testen tages 3 dage før dit besøg i klinikken, således at vi kan nå at få svar. Du kan bestille tid til testen på www.coronaprover.dk eller på tlf. 7020 4233.


Du må kun henvende dig personligt på klinikken, hvis du allerede har en aftale og du skal møde alene til den aftalte tid. Pårørende bedes vente andet steds. Er du i tvivl - så ring til os.

Kvalitet og akkreditering

Kvalitet i klinikken er et bredt begreb.
Vi er nu som én af de første speciallægeklinikker blevet fuldt akkrediteret.

I samarbejde med Foreningen af Speciallæger (FAS) og Institut for Kvalitet i Sundhedsvæsnet (IKAS), der også arbejder med kvalitet på sygehusene, har vi deltaget i et pilotprojekt hvor Den Danske Kvalitetsmodel (DDKM) efter efterprøvet i speciallægeklinikker og er nået i mål med fuld akkreditering. Kvalitetsvurderingen blev ved en færdig evaluering af stort set alle faglige og administrative områder i klinikken godkendt.

Vi mener, at dette kvalitetsstempel (akkreditering) er vigtigt for både patienterne, klinikken selv og alle ansatte.
Du kan læse mere herom på IKAS’s hjemmeside på www.ikas.dk. Kvalitetsdokumentet ses HER.

Se Sundhedsstyrelsens tilsynsrapport om klinikken HER

Desuden har Sundhedsstyrelsens embedslæger gennemgået klinikken kritisk med patientsikkerhed for øje ved den obligatoriske gennemgang og ikke fundet anledning til, at der sættes en finger på fagligheden og patientsikkerheden, dvs. godkendt uden anmærkninger. Hvis Sundhedsstyrelsen og IKAS uddelte  en "Smiley" skulle den smile over hele hovedet.                         Det gør vi i alle tilfælde i klinikken.

ddkm_akk_150 1.0